Professionele Coach Supervisie

Ieder van ons leerde het vak ‘coaching’ door vallen en opstaan. Een coach-opleiding geeft je vele handvaten om te coachen, en in de praktijk sta je er alleen voor met je coachee. We hebben geen resultaatverbintenis met onze klanten, we zijn wél verantwoordelijk voor een optimale procesbegeleiding. Onze klanten zitten niet te kijken naar hoe we de begeleiding doen en welke kansen we laten liggen. Dat is ons vak. Zij vertrouwen in ons. Echter … hoe bewust blijven we onszelf uitdagen en hoe bewust evolueren we in het zinvol uitoefenen van dit prachtige beroep?

Eraan beginnen? Maak nu een afspraak voor een vrijblijvende intake

Tijdens de intake krijg je concrete info over data, mogelijkheden, plaats, enz. Via een intakeformulier formuleer je je doelen, verwachtingen en behoeftes om in een leermodus te kunnen stappen. Je ontvangt ook een achtergrondartikel over de diepte van reflectie en een uitnodiging om over je eerste casus te reflecteren.

Neem vrijblijvend contact

Professionele Coach Supervisie

Open opleiding / Op maat

Vaak leren we uit coachmomenten die niet optimaal verliepen, soms leggen we de lessen onbewust naast ons neer. Redenen om ‘niet te leren’ zijn er alom … Soms namen we gewoon de tijd niet, soms was het te pijnlijk om naar te kijken, soms bleven we steken in onmacht omdat we niet wisten hoe het dan wél had gekund .... Er is echter één constante in ons leerproces: doordat we niet weten wat we nog niet weten … blijven we doen wat we deden …

NL 

Downloads

Vraag informatie aan