Begeleiding naar hogere certificatie als coach

Dit traject bereidt je voor op het certificatieniveau van MCC (Master Certified Coach) bij de ICF. Je bloeit open als executive coach en leert coachen op niveau van identiteit, missie en levensvragen.

Als ervaren professionele coach veranker je je coachingtechnieken en ga je ze steeds intuïtiever inzetten. Je gaat dieper in op het coachen op niveau van identiteit, missie en levensvragen. Bovendien speel je zo ook in op je specifieke noden aan ontwikkeling. Dit programma bereidt je voor op een certificatie op het niveau van MCC (Master Certified Coach) bij de ICF. Je gaat echt openbloeien als executive coach.

De weg naar Master Certified Coach

Open opleiding /

Je voorbereiden op je traject naar het ICF-certificaat van Master Certified Coach is een leerrijke en zinvolle route. MCC-mentoring richt zich tot coaches die de ‘1500 uren coachen’ benaderen en zich willen klaarstomen voor het volgende niveau van coaching. ‘Master in Coaching’ gaat nog een stap verder dan Professional Coaching. Je richt je op thema’s waarbij de evidenties niet meer evident zijn. Je omarmt de zijnsfacetten van je klant en zet daarbij een ‘presence’ in waardoor alles wat voor de klant belangrijk is zich kan tonen - zonder schaamte of ingehoudenheid. Deze begeleidingsroute waaronder ook reflectieve groepssupervisies en individuele mentorsessies worden door de International Coach Federation erkend als Mentor Coaching.

NL 

Vraag informatie aan