Two businessmen working at laptop

Mastering Emotional Intelligence for Leaders

Herken jij volgende uitdagingen in je leiderschap?
Ik voel me verantwoordelijk om alles in goede banen te leiden
Ik ervaar leiderschap als een strijd waarin ik m’n energie verlies
Ik kan overdreven kritisch, gefrustreerd of passief agressief reageren
Ik mis optimisme in uitdagende & stressvolle situaties
Ik berust in zaken die me nauw aan het hart liggen en ga op die manier conflict uit de weg
Mijn emoties nemen een loopje met me als de zaken niet lopen zoals ik het wil

EQI
Leiderschap

Heb jij het gevoel dat je nog verder kan groeien als leidinggevende?

Ben jij op zoek naar een opleiding die persoonlijk verrijkend is en een direct effect heeft jouw leiderschapsimpact? Verwacht je bovendien dat deze opleiding én een heel persoonlijke focus nemen op jouw leiderschapsontwikkeling én inzet op de collectieve intelligentie van de deelnemersgroep? Wil jij dat een opleiding voorziet in tools en inzichten die zowel pragmatisch als wetenschappelijk onderbouwd zijn?

Er is geen twijfel dat leiderschap een pittige uitdaging is. Leiders van vandaag én van de toekomst weten dat kennis, expertise en hard werken niet genoeg zijn. Het is evenmin duurzaam. ‘Mastering Emotional Intelligence for Leaders’ is een unieke opleiding waarin jij je leiderschapsstijl versterkt vanuit tools & inzichten die zowel pragmatisch als wetenschappelijk onderbouwd zijn. Dankzij deze opleiding ontwikkel jij de skill set van een moderne leider die met flow, veerkracht en energie zelf- en teamleiderschap opneemt.

Emotionele intelligentie is een belangrijke factor voor succes. Wetenschappelijk onderzoek toont aan dat maar liefst 80% (!!) van ons succes als leidinggevende afhangt van emotionele intelligentie skills. Positieve psychologie richt zich als wetenschappelijke studie op het optimaal menselijk functioneren, met focus op o.a. motivatie, welzijn, energie en andere factoren die mensen doen openbloeien en veerkrachtig resultaten behalen.

Wat levert dit opleidingstraject je op? Als emotioneel intelligent leider neem je betere beslissingen, ben je gemotiveerder, creatiever, presteer je optimaler en kan je beter met stress omgaan. Bovenal heb je als ‘intelligente leider’ een beter gevoel voor intermenselijke relaties, een sleutelfactor op vlak van succes als leider.

‘Mastering Emotional Intelligence for Leaders’ is dé opleiding om van ‘overleven’ in je leiderschap de stap te maken naar floreren.

Inschrijven

Het programma

Wil jij deze opleiding op maat in jouw bedrijf?

Ontdek de voor & nadelen

Heb je een vraag?