Two businessmen working at laptop

The Emotional Intelligent Leader: Level 1 Training

Leaders of the future

EQI
Leiderschap

Krijg grip op je emoties en haal het beste uit jezelf en anderen

Er is geen twijfel dat leiderschap één van de zwaarst beproefde skills was tijdens het voorbije jaar, maar let’s be honest, het runnen van een organisatie of het leiden van een team is nooit gemakkelijk geweest. De leiders van vandaag en morgen weten dat kennis en expertise alleen niet genoeg is en dat ze meer dan ooit nood hebben aan een skillset om het beste uit zichzelf én uit anderen te halen. Dat is exact waarom emotionele intelligentie zoveel aan belang wint de laatste jaren.

Inschrijven

Het programma

Programma details

Voor wie?
  • Managers, (team)leiders, HR professionals en ondernemers die hun EI willen ontwikkelen en verdiepen om van daaruit hun medewerkers te ondersteunen.
  • Coaches/trainers die het beste in zichzelf en hun coachees naar boven willen brengen.
  • Iedereen die meer emotional ‘bulletproof’ wil worden en zich beter wil voorbereiden op en meer impact wil maken in een toekomst die continu in verandering is.
Subsidies

Gebruik maken van de subsidies van KMO-portefeuille (DV.O104858)?

Vraag je subsidie aan ten laatste vijf werkdagen voor de start van de opleiding (alle info op www.kmo-portefeuille.be). Stort het overige bedrag (locatie/catering en btw + eventuele saldo van de opleiding) onmiddellijk na ontvangst van de factuur op rekening van Training & Coaching Square, ten laatste vijf werkdagen vóór de start van de opleiding.

Vragen? Mail contact@coachingsquare.be

KMO-portefeuille is een subsidiemaatregel van de Vlaamse overheid (zie www.agentschapondernemen.be). 

Voor subsidies van het Brussels Gewest neem je contact op met contact@coachingsquare.be

Deze opleiding is ook beschikbaar op maat

Contacteer ons voor meer informatie

Heb je een vraag?