Two businessmen working at laptop

The Emotionally Intelligent leader: Level 1 Training

Leaders of the future

EQI
Leiderschap

Krijg grip op je emoties en haal het beste uit jezelf en anderen

Er is geen twijfel dat leiderschap één van de zwaarst beproefde skills was tijdens het voorbije jaar, maar let’s be honest, het runnen van een organisatie of het leiden van een team is nooit gemakkelijk geweest.

Leiders van de toekomst weten dat kennis en expertise alleen niet genoeg is en dat ze daarnaast ook nood hebben aan een skillset om het beste uit zichzelf én uit anderen te halen. Dat is exact waarom emotionele intelligentie zoveel aan belang wint de laatste jaren.

Wetenschappelijke onderzoek toont aan dat maar liefst 80% (!!) van ons succes als leidinggevende afhangt van emotionele intelligentie skills. Beeld je in dat je tot 80% van je potentieel onbenut zou laten!?

Heb jij het gevoel dat je nog verder kan groeien als leidinggevende? Ben je benieuwd hoe je meer uit jezelf en anderen kan halen? Hou jij van een pragmatische ‘meten is weten’ aanpak? Dan is onze opleiding ‘The Emotional Intelligent Leader: Level 1 Training’ op jouw lijf geschreven!

Het programma

Programma details

Trainer: Maarten Deroey

Maarten heeft het afgelopen jaar bijna 100 leidinggevenden uit verschillende bedrijven succesvol begeleid bij het in kaart brengen en verder ontwikkelen van hun emotionele intelligentie skills. Maarten is een Professional Certified Coach (PCC) aangesloten bij ICF.

Maarten’s carrière omvat meer dan tien jaar in verschillende coachingomgevingen, variërend van topsportcoach bij nationale jeugdteams tot corporate welbeingexpert en keynote spreker in het KMO’s en grote bedrijven.

Door zijn learning mindset en zijn honger naar persoonlijke groei, nam hij deel aan een groot aantal gecertificeerde trainingen (Certified Business coach Level 1 & 2, Purpose & Identity-oriented Coaching, Enneagram practicioner, Certified EQi 2.0 Emotional Intelligence assessments, NLP practicioner, Systemic Coaching & Managing of individual & organizational transformations, … )

om zijn coaching skills op te bouwen en te verbreden. Vandaag de dag blijft hij zijn vaardigheden en inzichten verdiepen in het verbeteren van de teamdynamiek, leiderschap en het optimaliseren van het menselijk potentieel.

Humor, nieuwsgierigheid, enthousiasme, kwetsbaarheid en positiviteit kenmerken zijn stijl.

Meer informatie over onze trainer: Ga naar Maarten zijn trainerprofiel

Voor wie?
  • Managers, (team)leiders, HR professionals en ondernemers die hun EI willen ontwikkelen en verdiepen om van daaruit hun medewerkers te ondersteunen.
  • Coaches/trainers die het beste in zichzelf en hun coachees naar boven willen brengen.
  • Iedereen die meer emotional ‘bulletproof’ wil worden en zich beter wil voorbereiden op en meer impact wil maken in een toekomst die continu in verandering is.
Subsidies

Gebruik maken van de subsidies van KMO-portefeuille (DV.O104858)?

Vraag je subsidie aan ten laatste vijf werkdagen voor de start van de opleiding (alle info op www.kmo-portefeuille.be). Stort het overige bedrag (locatie/catering en btw + eventuele saldo van de opleiding) onmiddellijk na ontvangst van de factuur op rekening van Training & Coaching Square, ten laatste vijf werkdagen vóór de start van de opleiding.

Vragen? Mail contact@coachingsquare.be

KMO-portefeuille is een subsidiemaatregel van de Vlaamse overheid (zie www.agentschapondernemen.be). 

Voor subsidies van het Brussels Gewest neem je contact op met contact@coachingsquare.be

Inschrijven

Wil jij deze opleiding op maat in jouw bedrijf?

Ontdek de voor & nadelen

Heb je een vraag?