Exclusieve loopbaancoaching workshop

https://trainingcoachingsquare.be/coaching-mentoring-academy/wp-content/uploads/sites/5/2020/12/pexels-vlad-chetan-2923156-scaled.jpg

Exclusieve gratis online webinar voor TCS loopbaancoaches, TCS alumni leden & TCS trainers. We heten jullie van harte welkom op de online LBC workshop op 14 dec 2020 van 15 tot 18u. Voor loopbaancoaches is jaarlijkse deelname een must en een VDAB verwachting dus grijp je kans.

We spelen natuurlijk in op de coachinguitdagingen die actueel zijn namelijk hoe double loop coaching in loopbaancoaching in turbulente tijden bijdraagt aan de wendbaarheid en weerbaarheid van de coachee.

Double loop coaching speelt in op de ‘mindset’ van de coachee zowel qua waarden – overtuigingen als emotionele maturiteit.

De 3 facetten laten we aan bod komen met betrekking tot loopbaancoachingvragen.

Welke vragen komen aan bod?

  • Vragen om toch meer welzijn te beleven in de loopbaan en niet alleen maar harder en meer te moeten werken
  • Vragen om een ontslag te verwerken en de volgende stap te kunnen zetten
  • Vragen naar hoe je een betere leider kan zijn in de huidige situatie

Met de essentie van mindset-shift en emotionele intelligentie gaan we in op deze uitdagingen. Zelfleiderschap die berust op een zelfbewuste mindset en een verhoogde emotionele intelligentie verhoogt immers het aanpassingsvermogen in turbulente tijden. En enkel met een verhoogde zin voor zelf-leiderschap en zelfzorg zullen we tot zelfsturing komen die ten slotte kan leider tot meer zelfsturende teams.

Het wordt dus weer een ontdekking, een exploratie en een voorraad van tips en trics die ook inspelen op de mindset van elke coach. – DEE-AEH ten top.

Met warme groet en we kijken uit naar weer een hernieuwde verbinding.

Trainers:

Marleen Boen: Managing Director – Master Certified Coach

Marleen is ondernemer in hart en nieren en moedigt aan om te durven experimenteren. Het concreet benoemen van scherpe observaties leidt tot een hoog niveau van visionaire executive coaching. Complexe situaties vertalen in relevante, hapklare beslissingen is haar specialiteit. Publicaties: ‘Ik wil een coach’, ‘Je veux un coach’, ‘I want a coach’, ‘Levenswiel’

Nicole Wellens: TCS Aligned Partner – PCC

Nicole is een speelse en krachtige coach voor wie ‘inspireren met impact’ staat voor: mensen begeleiden naar het vinden van hún antwoorden, naar het realiseren van hún doelen, naar het (her-)ontdekken van hún potentieel, naar een verhoogd welzijn en naar meer goesting in werk en leven. Haar motto is: Imagine what YOU can have, do, BE!

Schrijf je in op deze gratis business booster webinar: