Ben jij klaar om Master Certified Coach te worden?

https://trainingcoachingsquare.be/organisations/wp-content/uploads/sites/8/2020/12/pexels-sunsetoned-5913111-scaled.jpg

Een revolutionair programma om vanuit je kracht te coachen rond evolutie, identiteit en purpose

BLOOM maakt coaches ook klaar om Master Certified Coach te worden.  En dat is toch het pad dat iedere coach wil gaan, je voluit geven als coach.
Hoe coachen op grote thema’s zoals ‘identiteitsevolutie’ – ‘zingeving’ – kwetsbaarheid – Ook ‘zijn’ in ‘doen’

We zijn meer dan ‘doe-mensen’ – we zijn ook ‘human beings’.

Het zijn de thema’s die vaak enorm lijken maar de MCC coach in spe kan ook hiermee goochelen coach vanuit comfort en met volle aandacht en presence.
Methodiek en inhoud worden in de Bloom aangekaart en je volgt zowel je persoonlijke ontwikkelingsspoor op deze thema’s als je coach-spoor.

Twijfels of vragen? Lees & bekijk alvast wat onze deelnemers & trainers van deze opleiding geleerd hebben!

Isabelle Suy:

 • Wat heeft de BLOOM jou tot nu toe gebracht? Als coach, als mens, als leidinggevende, …
  • je kijkt je eigen saboteurs in de ogen nl. de strategieën die je automatisch inzet om jezelf en anderen te misleiden;
  • je omarmt de verschillende ingangspoorten die je als mens hebt: ratio, intuo, emo, heart & spirit waardoor je leert je af en toe minder in te houden en de minder vertrouwde poorten durft openzetten;
 • je ontdekt het belang van bodywork: fysiek sterker / soepeler staan in je lichaam kan je helpen om sterker/soepeler te staan in het leven;                          
 • je durft nieuwe verhalen te schrijven en zet stappen om ze ook te beginnen leven, stap per stap;
 • je wordt gestimuleerd om groot te denken;
 • je krijgt strategieën en tools aangereikt om anderen te begeleiden in het ontdekken van patronen, schrijven van nieuwe verhalen,….      
 • Waarom zou jij deze opleiding aanbevelen? Ze nodigt je uit om completer te worden als mens als ouder, als coach, als leider,….om het verleden en heden te aanvaarden zoals het is en te kiezen hoe je de komende jaren wil leven, wat je wil meenemen en waarmee je wil breken…je leert een nieuw verhaal voor jezelf te schrijven en wordt ook gestimuleerd om het te gaan leven.
 • En aan wie? aan iedereen die open staat voor een diepgaande evolutie, die moed/inspiratie wil vinden om nieuwe verhalen te schrijven voor de komende 10 jaar, die zichzelf durft uitnodigen tot ‘come live the life you’re given’.
 • Welke extra tips heb jij voor ons qua promo voor en vermarkten van BLOOM voor de volgende edities? ancien bloomers in dynamisch filmpje / podcast kort laten getuigen (30 sec) over wat het voor hen in gang heeft gezet van verandering?

Maarten Deroey:

Ik ervaar het Bloom traject als een enorme verademing in tijden van corona. Een traject dat letterlijk en figuurlijk zuurstof geeft, doordat je op een diepgaande manier kan connecteren met likeminded people. Het is een rijk, diepgaand en transformationeel programma dat veel meer fond geeft aan mijn presence als coach én als mens. Bloom is tegelijkertijd een spiegel en een deepdive naar je essentie. Het is een ongelofelijk cadeau aan jezelf. Op alle mogelijke vlakken. Een échte eye-opener en ook een échte heart-opener 😉  Ik zou Bloom aanraden aan elke coach, facilitator, mentor die met meer comfort wil kunnen coachen op alle mogelijke niveau’s en thema’s. 

Cindy Theunis:

Sylvie Bracque:

Ontdek ook wie de trainers zijn voor dit programma:

Marleen Boen – Managing director & MCC

Kathleen Bosman – Managing partner & PCC

Nicole Wellens – Aligned partner & PCC

Hebben wij jouw interesse gewekt voor onze BLOOM opleiding?

Stuur gerust jouw vragen naar contact@coachingsquare.be