Senior business man relaxing at cafe

The human
side of change

Ontdek hoe training en coaching je talent en potentieel ondersteunen

Verken je opties

In de kijker

KLAAR voor het ‘na Corona’ tijdperk?
Samen zetten we in op je emotioneel/mentale veerkracht en kijken met een hoopvolle bril naar de mogelijkheden op jouw weg na de chaos. Wij begeleiden je door jouw ‘ups en downs’ met een duidelijke toolbox die je vaste grond biedt op momenten dat je je overweldigd voelt en met angst naar de toekomst kijkt.
Schrijf je in!
Op welke wijze veranderen we in ons leven en in organisaties?
BLOOM is een bevrijding en een verrijking voor elke zichzelf respecterende topmanager. Het is een volledig uitgewerkt en gebalanceerd programma om je volledige Zijn toe te laten in je daadkracht en je ambitie.
Ontdek deze fantastische opleiding!
Gratis info-webinar – interactief
Overweeg je ook om een ICF gecertificeerde coachopleiding te volgen omdat je coaching competenties belangrijk vindt als coach of manager. We ondersteunen je graag gratis om de beste keuze te maken.
Schrijf je in voor een gratis webinar

Kwaliteit en veiligheid gegarandeerd bij training en coaching square

Wil je een opleiding volgen bij The Coaching Square maar twijfel je nog? Los van jouw interesse en enthousiasme zit je misschien met bijkomende vragen zoals “Zal mijn gekozen opleiding wel doorgaan in het najaar?” of “Gaan de lessen plaatsvinden online of in het business center The House To Be? of “Wat gebeurt er bij een nieuwe opstoot van corona”?

Op de eerste vraag kunnen we alvast volmondig “ja” antwoorden: “Onze opleidingen vanaf startdatum in september 2020 vinden plaats* en we zorgen ervoor dat deze corona-proof zijn.”

Niet alleen omdat we jou ‘graag zien’ maar ook omdat de interactie en de oefenmomenten onder supervisie van de coaches en trainers belangrijk zijn. Om de opleidingen Corona-proof te laten verlopen nemen we de nodige maatregelen: zo gebruiken we ruime leslokalen en beperken we het aantal deelnemers per opleiding, zodat we de ‘social distancing’ kunnen garanderen. En vanzelfsprekend voorzien we handgel in elke zaal, extra signalisatie enz. Op deze manier kan het leven en werken verdergaan met de nodige bescherming.

Ontwikkel de attitude en competenties om echte verandering te ondersteunen

Word Gecertificeerd Business Coach

Beheers de fundamentals en til jouw talent en dat van je team naar een hoger niveau

Hands-on Training & Micro Boosters

Kies uit een brede waaier aan impactvolle opleidingen voor professionals

20+ experten helpen je op weg

Ervaar hoe onze ruim 20 jaar ervaring een écht verschil maakt in jouw succes

Professionele trainingen

Kies type

Onze klanten over ons

Enkele van onze klanten die in training & coaching geloven

Heb je een vraag?