Online coaching in tijden van corona

https://trainingcoachingsquare.be/coaching-mentoring-academy/wp-content/uploads/sites/5/2020/02/blur-people-walking-2237190.jpg

Het covid-19 strijdperk voert ons mee in een ongelooflijke stroom van nieuwe gewoontes en dus kiezen we als organisatie en mens ervoor om mee te varen op deze stroom en er niet tegenin te gaan.

Uit elke Trans-formatie inductie kunnen alleen maar goede dingen voortkomen – ook al de overweldigende disruptie in ons gewone leven ontzettend impactvol en is er ook veel leed – er is ook een ‘omgaan met’ en een ‘na’ tijdperk en dat wordt ook nog een uitdaging voor de mens in al zijn gewoontes en verwachtingen.

Als coaches van het eerste uur met veel nationale en internationale online coachingervaring  wil Training & CoachingSquare alle managers en coaches ondersteunen in hun efforts om online te coachen en te managen.  We hopen jullie hiermee een hart onder de riem te steken en een bijdrage te leveren aan de moed en mededogen die nu zo belangrijk zijn.

Daarom dit filmpje met tips en tricks om online ook te kunnen coachen en daar zeer doelgericht mee om te gaan.

Ons geschenk in deze tijden van online manifestatie : Virtual coaching film

De uitgebreide leerpowerpoint rond ‘virtual coaching ; tips en trics” kan je aanvragen door onderstaand formulier in te vullen: