Colleagues meeting in office and discussing over a report

The human
side of change

Word een echte keerpunt-coach en verhoog je credibiliteit

Verken je opties

In de kijker

Vernieuwde opleiding! Coachen en Leidinggeven met het Waardenkompas
Hoe maak je in een wereld van onzekerheid en complexiteit keuzes en plannen die over vijf of tien jaar nog relevant zijn? Dat vraagt om bewustzijn, flexibiliteit en vertrouwen. Daarom is coachen en leidinggeven met een focus op waardenbewustzijn en een open mindset essentieel in de 21e eeuw.
Ontdek het nieuwe programma!
Gratis info-webinar – interactief
Overweeg je ook om een ICF gecertificeerde coachopleiding te volgen omdat je coaching competenties belangrijk vindt als coach of manager. We ondersteunen je graag gratis om de beste keuze te maken.
Schrijf je in voor een gratis webinar
NIEUWE DATA! Systemisch coachen & managen: basis
6 dagen om lastige vraagstukken van cliënten helder te krijgen, dieper inzicht te krijgen in de dynamieken van mensen en organisaties, jouw toolbox uit te breiden voor snelle impact en meer effect klanten en nog zo veel meer!

Binnenkort ook Gratis kennismakingswebinars met handige tips & tricks! Interesse? Stuur ons een email (contact@coachingsquare.be) of hou onze website in het oog!
Meer informatie

Kwaliteit en veiligheid gegarandeerd bij training en coaching square

Wil je een opleiding volgen bij The Coaching Square maar twijfel je nog? Los van jouw interesse en enthousiasme zit je misschien met bijkomende vragen zoals “Zal mijn gekozen opleiding wel doorgaan in het najaar?” of “Gaan de lessen plaatsvinden online of in het business center The House To Be? of “Wat gebeurt er bij een nieuwe opstoot van corona”?

Op de eerste vraag kunnen we alvast volmondig “ja” antwoorden: “Onze opleidingen vanaf startdatum in september 2020 vinden plaats* en we zorgen ervoor dat deze corona-proof zijn.”

Niet alleen omdat we jou ‘graag zien’ maar ook omdat de interactie en de oefenmomenten onder supervisie van de coaches en trainers belangrijk zijn. Om de opleidingen Corona-proof te laten verlopen nemen we de nodige maatregelen: zo gebruiken we ruime leslokalen en beperken we het aantal deelnemers per opleiding, zodat we de ‘social distancing’ kunnen garanderen. En vanzelfsprekend voorzien we handgel in elke zaal, extra signalisatie enz. Op deze manier kan het leven en werken verdergaan met de nodige bescherming.

Ontwikkel de attitude en competenties om echte verandering te ondersteunen

Word Gecertificeerd Coach

Kies voor een echte vakopleiding en word de topcoach die je wil zijn

Specialisatietrainingen

Beheers de fundamentals en vervolg je groeiproces met een waaier aan specialisaties

20+ experts zijn jouw klankbord

Ervaar hoe onze ruim 20 jaar ervaring een écht verschil maakt in jouw groeiproces

Trainingen die jouw groeiproces ondersteunen

Kies type

Onze klanten over ons

Enkele van onze Business-klanten die geloven in Coaching en Training