Ben jij binnenkort een coachende manager?

https://trainingcoachingsquare.be/business-manager/wp-content/uploads/sites/6/2020/01/bow-tie-businessman-fashion-man-1702.jpg

Loop je al een tijd rond met het idee om meer te weten over coaching? Wil je graag meer een coachende manager zijn? Tijdens onze ROOT/GROW-opleiding kom je te weten wat dat precies betekent.

ROOT/GROW – opleiding

Maak je op voor een opleiding waarin je ontdekt wat coaching nu precies is, je je coachvaardigheden aanscherpt en natuurlijk leert om mensen te coachen. Na afloop van de ROOT/GROW-opleiding beschik je over een officieel, door de International Coach Federation  erkend certificaat. En ook over een hele toolbox om medewerkers en/of klanten te begeleiden in het maken van bewuste keuzes: je helpt hen om zelf oplossingen te vinden en actie te ondernemen. 

Je weet als geen ander dat de managingaanpak van 50 jaar geleden niet meer werkt. Geloof je daarentegen in een manager die achter zijn team staat, het aanmoedigt en stimuleert om goede prestaties te blijven leveren?  Ben je zelf iemand die graag het beste in mensen naar boven haalt? Is je dag geslaagd als personen een bewuste keuze maken nadat jij hen begeleid hebt? Haal je voldoening uit mensen aanzetten tot actie? Dan schuilt er een coach in jou. Scherp je coachattitude aan en word professioneel coach.