Successful positive businesspeople sitting negotiating in boardr

Business Accelerator - EQ als meerwaarde in een organisatie

In de identiteitscrisis van vandaag betalen organisaties een zware prijs als mensen geen blijf weten met hun gevoelens

Business Accelerator
EQ

In de identiteitscrisis van vandaag betalen organisaties een zware prijs als mensen geen blijf weten met hun gevoelens

Al onze frustraties, al ons ongenoegen – het maakt ons verward en ongeduldig. Hoe connecteren we terug met onze emoties zonder in schuldgevoelens, angst of verwijt te gaan. Onze taal op emotioneel vlak is na wo II verarmd – geen gezeur – sterk zijn en niet voelen – waren aan de orde in de industriële evolutie. Nu we beland zijn in tijden waar praktische oplossingen gevonden worden in de computerprogramma’s en robotics gaat het veel meer over de ‘samenwerking’ en dan spreek je per definitie over ‘gevoel’. De samenwerking verrijkt zich door de hart en buikfunctie open te stellen en toegang te krijgen tot je angst, boosheid, frustratie zonder ervan weg te lopen. Het is net deze competentie die het verschil zal maken vandaag in en voor je organisatie. Je klanten, je medewerkers, je peers het zijn deze connecties die je nodig hebt om succesvol te blijven in een zeer veeleisende markt. Alsook de connectie en het begrip in jezelf maken je rijker en succesvoller in het leven.

  • Wie de angst niet in de ogen durft te kijken, zal minder plezier oogsten. Onze kijk op emoties is toe aan verschuiving in de dialoog en aan onderhandelingstafel van elke dag.
  • Onze gevoelens van zelfmedelijden stoppen onze persoonlijke evolutie alsof je medelijden moet hebben met jezelf als je niet alles meteen goed doet.
  • In de identiteitscrisis van vandaag betalen organisaties een zware prijs als mensen geen blijf weten met hun gevoelens – dus het structureel omgaan met emoties die zich aankondigen vraagt dat we ook wat meer kennis hebben over onze emotionele werking en verwerking.

Het programma

Programma details

Programmastructuur
  • 1 trainingsdag
  • 2 x Interactieve webinars
Leren van experts

Alle lesgevers zijn gecertificeerde coaches en trainers op het niveau van Professional Certified Coach en Master Certified Coach.

Al 15 jaar zijn we pionier én trendsetter in coachingopleidingen met innovatieve methodes: pedagogisch én technologisch. Onze expertise is breed en diep: we stonden mee aan de wieg van professionele coaching in België en werden in 2007 als eerste opleidingsinstituut in België erkend door de International Coach Federation (ICF).

 

Dé expert op vlak van training en coaching

We verzekeren een kwaliteitsvolle vakopleiding waarin deelnemers een echte evolutie doormaken. Een certificaat behalen bij Training & Coaching Square staat dan ook voor iets: onder leiding van de oprichter en zaakvoerder Marleen Boen, Master Certified Coach (MCC), maakten we van ‘coaching’ een keurmerk. 

Onze professionele coachingopleiding voor Managers en Coaches is gestoeld op een rijke businesservaring. We houden continu de vinger aan de pols van wat er nodig is in onze veranderende en ontwrichtende maatschappij.

Coaching is de ideale business strategie om managers de voeding te geven die ze nodig hebben: onze focus ligt dan ook op de menselijke kant van transformatie.

Inschrijven

Wil jij deze opleiding op maat in jouw bedrijf?

Ontdek de voor & nadelen

Heb je een vraag?