Happy office colleagues talking when walking

business accelerator moeilijke gesprekken

het uitstelgedrag voorbij …

Business Accelerator
Uitstelgedrag

het uitstelgedrag voorbij …

Wat je uit de weg gaat, wordt nog groter want het krijgt veel onderstroom aandacht en je maakt allerlei scenario’s op in je hoofd, die niet nodig zijn maar die je wel in een negatieve spiraal brengen. Alle verwachtingen vermoedens creëren ongenoegen terwijl uitspreken en benoemen en tussen de lijnen luisteren naar behoeftes maakt dat je uit het gevecht blijft en zelf in connectie blijft met jezelf, de ander en de boodschap.

Hoe pakken we dit aan?
  • Welke gesprekken en gespreksthema’s ga je uit de weg ?
  • Wat zijn de oorzaken of de intenties om bepaalde gesprekken niet of niet meteen te hebben?
  • Wat heb je nodig om ‘zonder druk’ een boodschap te geven die je raakt.
  • Werkelijk een goede feedback dialoog met plezier voeren – dat is het doel van deze dag. Objectiveer je observaties en benoem zo precies mogelijk wat intentie en effect is van een niet gewenst gedrag.

Inschrijven

Het programma

Programma details

Programmastructuur
  • 1 trainingsdag
  • 4 uur Intervisie
Leren van experts

Alle lesgevers zijn gecertificeerde coaches en trainers op het niveau van Professional Certified Coach en Master Certified Coach.

Al 15 jaar zijn we pionier én trendsetter in coachingopleidingen met innovatieve methodes: pedagogisch én technologisch. Onze expertise is breed en diep: we stonden mee aan de wieg van professionele coaching in België en werden in 2007 als eerste opleidingsinstituut in België erkend door de International Coach Federation (ICF).

 

Dé expert op vlak van training en coaching

We verzekeren een kwaliteitsvolle vakopleiding waarin deelnemers een echte evolutie doormaken. Een certificaat behalen bij Training & Coaching Square staat dan ook voor iets: onder leiding van de oprichter en zaakvoerder Marleen Boen, Master Certified Coach (MCC), maakten we van ‘coaching’ een keurmerk. 

Onze professionele coachingopleiding voor Managers en Coaches is gestoeld op een rijke businesservaring. We houden continu de vinger aan de pols van wat er nodig is in onze veranderende en ontwrichtende maatschappij.

Coaching is de ideale business strategie om managers de voeding te geven die ze nodig hebben: onze focus ligt dan ook op de menselijke kant van transformatie.

Wil jij deze opleiding op maat in jouw bedrijf?

Ontdek de voor & nadelen

Heb je een vraag?