Ontwerp zonder titel (3)
Training & Coaching Square wordt 20 jaar

20 feestevents 2024-2025 – We brengen verbinding door te vermenselijken

Wat betekent 20 jaar voor de TCS organisatie?

We worden steeds meer wat we in essentie bijdragen aan mens en organisatie.

“Woop-woop! Laat de confetti maar vliegen en de taart maar komen.  In 2025 vieren we onze grote 2-0! Ja, je leest het goed, we worden 20 en we zijn super enthousiast om het feest te starten en deze ongelooflijke reis met jullie allemaal te vieren! 🎉

Vier met ons mee 20 jaar van transformerende coaching, diepgaande trainingen en samenkomen op de  ‘SQUARE’, waar je de kans krijgt om te ontdekken, te onderzoeken en te experimenteren.   Waar we ‘vermenselijken van organisaties en relaties’ blijven leren. Zo kun je jouw volledige potentieel als individu en professional ontwikkelen en ontplooien.

We hebben 20 fantastische evenementen gepland om deze mijlpaal in stijl te vieren! Elk evenement brengt ‘wow-belevingen’ en verbondenheid staat centraal in dit feestjaar!

Met thema’s variërend van het omzetten van spijt naar positieve kracht, het verkennen van zelfliefde, het opbouwen van een mindset voor meer welzijn en verantwoordelijkheid, tot zelfs zingen in de lente onder leiding van een operazangeres, is er voor ieder wat wils om van te genieten.  Zo blijven we inspireren en creeren! Pay it forward.

De plaatsen zijn beperkt en ‘ ie het eerst komt, wie het eerst maalt’. De feestprijzen zijn aankoopprijzen en een uitnodiging om samen te blijven creeren en bouwen aan een ‘leefbare wereld’ – Schrijf je snel in –  Blokkeer je agenda en maak je klaar voor een jaar vol festiviteiten!”

 Scroll naar beneden voor een overzicht van onze 20 evenementen. Enkele feestmomenten zijn voorbehouden aan oud-studenten en enkel op uitnodiging.  Kom erbij! Laat je inspireren en uitdagen.  Leg nieuwe waardevolle contacten en vergroot je netwerk!

Een reis door het verleden

Welkom om mee te feesten en verder te bouwen aan een leefbare toekomst