confidence no question

Masterclass: Van zelftwijfel en onzekerheid naar zelfvertrouwen en zelfverzekerdheid in leiderschap

In deze masterclass krijg je een waaier van tools en methodes om je zelfvertrouwen en/of dat van anderen te versterken. Zelfvertrouwen hebben we nodig om ons te kunnen ontplooien tot wie we in wezen zijn… en dan vervullen we één van onze diepste verlangens.

zelfvertrouwen
leiderschap

Zelfvertrouwen is een houding

Het ontstaat uit een mentaliteit van acceptatie en vertrouwen in jezelf en het geeft je een gevoel van controle over je leven. Je kent je talenten, je sterke punten én je zwakke punten en je hebt een positieve kijk op jezelf. Zelfvertrouwen stelt je in staat om realistische verwachtingen en doelen te stellen, om assertief te communiceren en om te gaan met kritiek.

Het programma

Programma details

Programmastructuur

Deze masterclass is opgebouwd volgens de fasen van een coachingtraject en start met het intakegesprek, het bepalen van de doelstellingen van de coachee, gevolgd door het coachingtraject zelf met verschillende sessies rond de mogelijke subdomeinen van zelfvertrouwen. Zo wordt je meegenomen in een diepgaande exploratie van je eigen zelfbeeld en zelfvertrouwen en verken je als deelnemer zélf dit belangrijke menselijke thema waar zovelen mee worstelen. Door de methodes en technieken toe te passen op jezelf en andere deelnemers tijdens de masterclass – in een veilige en vertrouwelijke omgeving –  krijg je meer inzicht in je eigen zelfbeeld en kan je je zelfvertrouwen versterken dankzij de methodes en technieken die je aangeboden worden tijdens deze tweedaagse ontdekkingstocht. Anderzijds krijg je een toolbox in handen die je in staat stelt om anderen te coachen op zelfbeeld en zelfvertrouwen zonder dat je nog jaren research en ervaring dient op te doen alvorens je je comfortabel voelt met dit coaching thema.

Kathleen legt je de methodes uit en laat je deze in veiligheid en oordeelloosheid uittesten zodat je de technieken meteen zelf kunt toepassen. Je ontvangt ook een werkboek waar je tijdens en na de masterclass verder mee aan de slag kunt. Na de masterclass kan je je eigen manier van aanpak bepalen op basis van de aangeboden inzichten, tools en technieken.

Coach-trainer

Kathleen Bosman heeft een Master diploma in Human Sciences en heeft een diepgaand inzicht in de menselijke natuur en de werking van het brein. In 2008, na een vervullende carrière van 20 jaar in verschillende leiderschapsrollen in Human Resources en Sales in internationale organisaties heeft ze ervoor gekozen om zich te focussen op wat haar passie is: de ontwikkeling van het menselijk potentieel. Vandaag is  Kathleen een zeer ervaren en gewaardeerde ICF Professional Certified Coach met meer dan 10.000 uren praktijkervaring in coaching. Daarnaast is ze ervaringsdeskundige in het thema van zelfvertrouwen en neemt de cliënt mee op het pad naar zelfacceptatie, zelfvertrouwen en zelfliefde en ze doet dit met een diep menselijk begrip en oprechte menselijke betrokkenheid en respect voor wie de cliënt is en voor wat hun geheugen vasthoudt en tegelijkertijd niet meer dienend is.

Kathleen heeft deze masterclass ontwikkeld op vraag van coaches en deelnemers uit het ROOT-GROW programma en wil graag haar kennis delen (voordat zij binnen enkele jaren op pensioen gaat) met iedereen die geïnteresseerd is in dit belangrijk menselijke thema.

Leren van experts

Training & Coaching Square is expert in het begeleiden van leiders om vanuit hun eigen kracht de richting, visie en focus van hun organisatie uit te dragen naar anderen. De trainers in het programma hebben een jarenlange ervaring in leiderschap. Het zijn bovendien ICF Gecertificeerde Coaches die je begeleiden in je ontdekkingstocht. In de afgelopen 20 jaar verzamelde Training & Coaching Square heel wat expertise en investeerden we in innovatief leren, inventieve toolboxes en blended learning-technieken. We zijn continu op zoek naar manieren om ons aan te passen aan challenges van vandaag en houden de vinger aan de pols van zowel kleine als grote organisaties.

Subsidies

Gebruik maken van de subsidies van KMO-portefeuille?

 

Vraag je subsidie aan ten laatste vijf werkdagen voor de start van de opleiding (alle info op www.kmo-portefeuille.be). Stort het overige bedrag (locatie/catering en btw + eventuele saldo van de opleiding) onmiddellijk na ontvangst van de factuur op rekening van Training & Coaching Square, ten laatste vijf werkdagen vóór de start van de opleiding.

Vragen? Mail contact@coachingsquare.be

 

KMO-portefeuille is een subsidiemaatregel van de Vlaamse overheid (zie www.agentschapondernemen.be). 

 

Voor subsidies van het Brussels Gewest neem je contact op met contact@coachingsquare.be

20 years – Masterclass Van zelftwijfel en onzekerheid naar zelfvertrouwen

Startdatum
ma 25/11/2024
Einddatum
di 26/11/2024
Duurtijd
2 dagen
Prijs
€ 990 + 21% BTW
Reserveer je plek
Activiteit Datum Tijd Locatie
Dag 1 ma 25/11/2024 10:00 – 17:00 TCS skystudio – Planetendreef 14/401, 2800 Mechelen
Dag 2 di 26/11/2024 10:00 – 17:00 TCS skystudio – Planetendreef 14/401, 2800 Mechelen
Opleiding
20 years – Masterclass Van zelftwijfel en onzekerheid naar zelfvertrouwen
Startdatum – Einddatum
ma 25/11/2024 – di 26/11/2024
Duurtijd
2 dagen
Taal
NL
Locatie
TCS skystudio – Planetendreef 14/401, 2800 Mechelen
Prijs
Eenmalige feestprijs

Inschrijven