Vaar jij als kapitein van je (levens)schip bewust door het water of laat je je ook leiden door de wind?

https://trainingcoachingsquare.be/coaching-mentoring-academy/wp-content/uploads/sites/5/2024/05/pexels-olly-3764579-scaled.jpg

Waarden zijn niet alleen verheven idealen. Ze bepalen de manier waarop we naar de wereld kijken en beïnvloeden onze beslissingen, acties en uiteindelijk onze levensvervulling. Om grip te krijgen op onze frustraties en blokkages, hebben we inzicht nodig in onze waarden, hoe ze ons drijven en in welke mate we ze momenteel respecteren. Alleen als we ons bewust zijn van wat onze motivatie en ons gedrag drijft, kunnen we een bewust leven leiden en onze keuzes ook bewust maken.  Dan worden we minder slachtoffer van de omstandigheden.

Al onze keuzes en beslissingen worden beïnvloed dooronze waarden, bewust of onbewust. En toch, ondanks hun diepgaande invloed, staan we niet vaak stil bij onze waarden en voorwaarden? Waarden worden te vaak omzeild terwijl ze ons kompas en bondgenoot zijn!

In hoeverre kan jij  deze vragen duidelijk beantwoorden:

  • Wat is belangrijk voor jou?
  • Waar sta je voor?
  • Welke overtuigingen heb je voortgebouwd op je waarden? Hoe beïnvloeden ze jouw leven?
  • Welke emoties kleuren deze overtuigingen?
  • Wat drijft jouw motivatie en gedrag?
  • Welke acties onderneemt u naar aanleiding hiervan wel of niet?

Geef jezelf het geschenk van duidelijkheid en sluit je aan bij onze experts in een 2-daagse masterclass “High impact coaching & leiderschap met waarden”! Als je je bewust bent van de waarden die onbewust sowieso in je leven en die belangrijk voor u zijn, zal dit je een gevoel van ‘bevrijding’ geven en je leven verrijken! Je zal evenwichtiger je emoties reguleren en ook jezelf beter kennen.

Krijg antwoord op al deze vragen door je nu in te schrijven voor deze masterclass