Wat biedt de opleiding systemisch coachen jou?

https://trainingcoachingsquare.be/coaching-mentoring-academy/wp-content/uploads/sites/5/2022/03/pexels-deva-darshan-1173777-scaled.jpg
  • Je krijgt een grotere diepgang in het voluit aanwezig zijn
  • Je krijgt veel meer vertrouwen in je eigen intuïtieve aanvoelen en durft deze ook heel bewust in te zetten in je coaching
  • Als coach en als mens leer je hoe jouw systeem van herkomst invloed op je heeft, en tijdens de opleiding gaan we met een aantal van jouw belemmeringen die hiermee verband houden aan de slag. Je wordt dus uitgenodigd om nog meer in evolutie te gaan.
  • Zo kan je als coach dieper, vrijer en met meer impact je klanten begeleiden, je kan steeds gevoeligere thema’s gaan coachen.
  • Je krijgt een theoretische basisinzicht in de wetmatigheden van familiesystemen en organisatiesystemen.
  • Je gaat ook actief aan de slag met jouw professionele en organisatorische vraagstukken (of die van je klanten)
  • Je gaat aan de slag met verschillende toepassingsvormen van systemisch coachen, zo kan jij kiezen wat het best bij je past, en dit direct inzetten bij je klanten.
  • Je komt terecht in een warme leergroep, die mekaar stimuleert om echt in de diepte te gaan en grenzen te verleggen.
  • We bevelen je ook de nodige achtergrond literatuur aan zodat je je echt kan verdiepen in de onderbouw van systemisch werken.
  • Je krijgt de kans om deel te nemen aan systemische keerpuntsdagen in opstellingen als klant met je eigen vraag en als representant.

Wat vinden onze klanten?

Doorheen de opleiding systemisch coachen reikt de trainer praktische handvaten aan om effectief aan de slag te gaan met verschillende systemen. Verwacht geen doffe theorie, maar veel oefening die aanzet tot actie. Haar ongedwongen aanpak, enthousiasme en grenzeloze authenticiteit werken aanstekelijk. Ze wist mijn sceptische blik om te buigen naar een fijne ontdekkingsreis. I loved it!

B. Huwé

De opleiding systemisch coachen was niet alleen een ‘eye opener’, maar ook een ‘persoonsopener’. Vanuit haar jarenlange ervaring als coach en trainer maakte de trainer ruimte om aan de slag te gaan met de thema’s uit de groep zoals leiderschap, angst, het werken met delen van onze persoonlijkheid, onze plaats in ons gezin van herkomst…

Durven in het niet-weten staan, de systemische wetten leren zien en heel veel praktische oefeningen maakten deze training tot een uniek geheel.

Als deelnemer kreeg ik een extra toolbox om met coachees aan de slag te gaan en kreeg ik tegelijk ook zicht op stukken van mijn eigen familiesysteem en op mijn plaats in het systeem van de organisaties waar ik werk.

Ik zou de opleiding zeker aanbevelen als je met jezelf of met coachees aan de slag wil met leiderschap, missie, verandering of met wat zich afspeelt onder de waterlijn in een organisatie.

– T. Folens

Ik had het plezier om deelnemer te zijn in de 6-daagse basistraining over systemische coachen bij Training & Coaching Square. De trainer brengt deze materie op een spontane en toegankelijke wijze terwijl ze er haar speelse toets aan toe voegt. Ik leerde haar kennen als een professional op het domein van systemisch coachen. Ze weet theorie, oefeningen en toepassing ervan vlot door elkaar te laten lopen waardoor ze me vertrouwen gaf om systemisch coachen in te zetten in mijn dagelijkse praktijk als coach. De trainer verstaat de kunst om als trainer haar eigen professionele en persoonlijke ervaring te delen, de wijsheid van de groep te laten spreken én elke individuele deelnemer te raken en op sleeptouw te nemen in zijn persoonlijke groeiproces. Dit was meer dan een gewone training, het was een diepgaande leerervaring voor me die me als professional en als mens heeft doen groeien. Ik ben Training & Coaching Square hiervoor oprecht dankbaar!

– C. Theunis

Ben jij ook benieuwd naar de opleiding systemisch coachen?