bloom no question

Continuous BLOOMing - Workshop “Existentieel welbevinden leidt tot bewuster (be)leven”

Existentieel welbevinden is een paradoxaal gegeven. Wat als het vandaag je laatste dag is? En tegelijkertijd is er ook de vraag: wat als je eeuwig zou leven? Door deze paradox onder ogen te zien, spoor je jezelf aan om elke dag een betekenisvol leven te leiden.

Vier samen met ons 20 jaar door ‘Continuous BLOOMing’

Beste BLOOMers, wat een prachtige reis zijn we begonnen sinds we de transformerende kracht van ‘worden wie we zijn’ hebben ervaren.

Als start van ons 20-jarig jubileum willen we graag het voortdurende proces van groei en vernieuwing vieren.

Net zoals bloemen niet ophouden met bloeien na hun eerste bloesem, eindigt jouw reis niet met de voltooiing van de BLOOM. Telkens weer ontvouw je voortdurend, bloemblaadje voor bloemblaadje, tot een steeds meer volledige expressie en manifestatie van jezelf.
Dus is Continuous BLOOMing een kans om onze gezamenlijke reis net zo levendig en bloeiend te laten zijn zoals de meest schitterende bloemen.

Beleef met ons deze workshop “existentieel welbevinden leidt tot bewuster (be)leven” Existentieel welbevinden is een paradoxaal gegeven. Wat als het vandaag je laatste dag is? En tegelijkertijd is er ook de vraag: wat als je eeuwig zou leven? Door deze paradox onder ogen te zien, spoor je jezelf aan om elke dag een betekenisvol leven te leiden.

Save the date
Marleen Boen en Emily Rammant nodigen je uit om deze paradoxale levenshouding verder te onderzoeken, en geven je enkele handvaten om er ook als leider en coach mee aan de slag te gaan. We duiken in dit thema zowel op micro-, meso- als macro-niveau. Het wordt zoals steeds een geweldige Bloom-reis. Want wat wordt er mogelijk als je levenswijze verandert van ‘op een dag…’ naar ‘vandaag’?

Details workshop

Programma

Hieronder alvast een voorproefje van het programma. De workshop wordt gevolgd door een apero, een walking dinner, muziek en dans zodat we weer een echte belevingsdag samen aan onze Bloomlijst kunnen toevoegen.

  • 14:30: Welkom
  • 15:00 – 17:30 : Workshop
  • 18:00: Apero
  • 19:00: Walking dinner
  • Aansluitend muziek en dans

Laat je inspireren en uitdagen – kom  Verbinden en netwerken! Maak plezier! Verwen jezelf! De plaatsen zijn beperkt en we werken op basis van ‘de eersten zijn er zeker bij’ Schrijf dus nu in aan een feestprijs voor dit feestgebeuren in een feestgezelschap..

Spreker: Marleen Boen – Master certified coach met meer dan 14.000 uur coaching in de praktijk

Marleen is een ervaren Master Certified coach, bedrijfseigenaar en auteur. “Zijn gaat boven doen” is haar motto. Ze heeft een solide track record van executive klanten en was de afgelopen 20 jaar de trainer en mentor/coach van de helft van de PCC en MCC coaches in België. Met haar meer dan 14.000 uur coaching in de praktijk ontwikkelde ze haar eigen methodes om sneller tot de essentie door te dringen, waarbij ze zich zorgvuldig aanpast aan de behoeften van elk individu. Ze gebruikt haar methodes intuïtief en met de intentie om het bewustzijn te verdiepen, leidinggevenden te versterken en in staat te stellen om van binnenuit te leiden.

Spreker: Emily Rammant – Professional Certified Coach en counselor in Existential Wellbeing

Emily is een ervaren coach en ondernemer. Haar motto? “The deeper you go inside, the farther you see outside.” Als handelsingenieur en bruggenbouwer werkte ze 17 jaar lang in de reclamesector, om goede ideeën te helpen realiseren en sterke merken te bouwen. In haar leiderschap focuste ze in deze periode altijd op de ontwikkeling van mensen. In 2019 vatte ze de transitie aan naar coach onder het mentorschap van Marleen Boen, en kwam de roeping om existentiële thema’s verder te onderzoeken. Vandaag gelooft ze sterk in de eigenheid van de mens, en dat purpose zich ontplooit daar waar individualiteit en altruïsme mogen samenkomen.

20 years – Workshop “Existentieel welbevinden leidt tot bewuster (be)leven”

Startdatum
za 12/10/2024
Einddatum
za 12/10/2024
Duurtijd
12 okt 2024 van 14:30 tot 23:00
Prijs
€ 295 + 21% BTW
Reserveer je plek
Activiteit Datum Tijd Locatie
Workshop za 12/10/2024 14:30 – 23:00 The partner ship – Winketkaai 33, 2800 Mechelen
Opleiding
20 years – Workshop “Existentieel welbevinden leidt tot bewuster (be)leven”
Startdatum – Einddatum
za 12/10/2024 – za 12/10/2024
Duurtijd
12 okt 2024 van 14:30 tot 23:00
Taal
NL
Locatie
The partner ship – Winketkaai 33, 2800 Mechelen
Prijs
€ 295 + 21% BTW

Inschrijven

Inschrijven