Smiling businesswoman working in office

Master Certified Coach Mentoringtraject

Ben jij klaar voor het volgende level in je ontwikkeling als Coach? Bereid je voor op je traject naar het ICF-certificaat van Master Certified Coach via dit ongezien krachtige mentoring-traject: een vervullende en zinvolle route als ervaren coach.

Mentoring
Transformatie
Master Certified Coach

Master Certified Coach worden? Laat je ondersteunen in een ongezien Mentoringtraject.

MCC-mentoring richt zich tot coaches die richting 1500 uur coachervaring hebben en zich willen klaarstomen voor hun Certificatie. ‘Master in Coaching’ gaat een stap verder dan ‘Professional Coaching’. Je richt je op thema’s waarbij de evidenties niet meer evident zijn. Je omarmt de zijnsfacetten van je klant en zet daarbij een ‘presence’ in waardoor alles wat voor de klant belangrijk is zich kan tonen – zonder schaamte of ingehoudenheid. Deze begeleidingsroute waaronder ook reflectieve groepssupervisies en individuele mentorsessies worden door de International Coach Federation erkend als Mentor Coaching.

Dit programma is voor Professionele Coaches die:
  • het ICF MCC-certificaat willen behalen
  • meer relaxed willen werken vanuit ‘feeling comfortable not knowing’
  • zichzelf meer als tool willen inzetten
  • op zoek zijn naar de ultieme professionele geloofwaardigheid

Het programma

Programma details

Leren van experts

Alle lesgevers zijn gecertificeerde coaches en trainers op het niveau van Master Certified Coach.

Al 15 jaar zijn we pionier én trendsetter in coachingopleidingen met innovatieve methodes: pedagogisch én technologisch. Onze expertise is breed en diep: we stonden mee aan de wieg van professionele coaching in België en werden in 2007 als eerste opleidingsinstituut in België erkend door de International Coach Federation (ICF).

 

Dé expert op vlak van training, coaching en mentoring

We verzekeren een kwaliteitsvolle vakopleiding waarin deelnemers een echte evolutie doormaken. Een certificaat behalen bij Training & Coaching Square staat dan ook voor iets: onder leiding van de oprichter en zaakvoerder Marleen Boen, Master Certified Coach (MCC), maakten we van ‘coaching’ een keurmerk. 

Onze professionele coachingopleiding voor Managers en Coaches is gestoeld op een rijke levens-, business- en coachervaring. We houden continu de vinger aan de pols van wat er nodig is in onze veranderende en ontwrichtende maatschappij. We observeren deze en passen onze methodes en strategieën aan volgens de noden van de 21ste eeuw voor Coach en Manager.

Coaching is de ideale business-strategie om Coaches en Managers de voeding te geven die ze nodig hebben: onze focus ligt dan ook op de menselijke kant van transformatie.

Subsidies

Gebruik maken van de subsidies van KMO-portefeuille?

 

Vraag je subsidie aan ten laatste vijf werkdagen voor de start van de opleiding (alle info op www.kmo-portefeuille.be). Stort het overige bedrag (locatie/catering en btw + eventuele saldo van de opleiding) onmiddellijk na ontvangst van de factuur op rekening van Training & Coaching Square, ten laatste vijf werkdagen vóór de start van de opleiding.

Vragen? Mail contact@coachingsquare.be

 

KMO-portefeuille is een subsidiemaatregel van de Vlaamse overheid (zie www.agentschapondernemen.be). 

 

Voor subsidies van het Brussels Gewest neem je contact op met contact@coachingsquare.be

MCC Trajectbegeleiding

Startdatum
di 17/09/2024
Einddatum
vr 14/03/2025
Duurtijd
4 x halve dag persoonlijke begeleiding
2 x 4 uur groepsmentoring
Schriftelijke feedbackrapporten
Prijs
€ 2950 + 21% BTW
Reserveer je plek
Activiteit Datum Tijd Locatie
Halve dag persoonlijke begeleiding di 17/09/2024 10:00 – 13:00 TCS skystudio – Planetendreef 14/401, 2800 Mechelen
Halve dag persoonlijke begeleiding (Data Periode september – november) TCS skystudio – Planetendreef 14/401, 2800 Mechelen
Groepsmentoring di 05/11/2024 TCS skystudio – Planetendreef 14/401, 2800 Mechelen
Halve dag persoonlijke begeleiding (Data periode december 2024–februari 2025) TCS skystudio – Planetendreef 14/401, 2800 Mechelen
Groepsmentoring vr 14/03/2025 TCS skystudio – Planetendreef 14/401, 2800 Mechelen
Halve dag persoonlijke begeleiding (Eigen doel : Tegen begin 2025 tapes klaarhebben om in te sturen naar icf) TCS skystudio – Planetendreef 14/401, 2800 Mechelen
Opleiding
MCC Trajectbegeleiding
Startdatum – Einddatum
di 17/09/2024 – vr 14/03/2025
Duurtijd
4 x halve dag persoonlijke begeleiding
2 x 4 uur groepsmentoring
Schriftelijke feedbackrapporten
Taal
NL
Locatie
TCS skystudio – Planetendreef 14/401, 2800 Mechelen
Prijs
€ 2950 + 21% BTW

Inschrijven